Yakuza 6 Song of Life PS4

Eventyr

Yakuza 6 Song of Life PS4
kr 495,00

Lagerstatus:
Ikke på lager

ELLER

Detaljer

Yakuza 6 Song of Life PS4

 

I Yakuza 6 finner Kazuma Kiryu ut nøyaktig hvor mye noen er villig til å ofre for familie.

Enten det er gjennom blodsbånd eller andre bånd.

Når han etterforsker en rekke suspekte hendelser som involverer hans nærmeste.

Etter tre år i fengsel spiller en eldre, mer sliten Kiryu ut og oppdager at fosterdatteren Haruka har forsvunnet fra barnehjemmet under hans beskyttelse.

Sporene leder mot hans gamle territorium i Kamurocho, hvor han oppdager at hun ble påkjørt av en bil og ligger i koma.

I tillegg finne Kiryu også ut at Haruka nå har en sønn han må ta seg av. Med en baby med seg på ferden drar Kiryu til havnebyen Onomichi i Hiroshima for å finne ut sannheten om Haruka, sønnen hennes og en dyster hemmelighet som skjuler seg i Hiroshimas yakuzamiljø.

Fra den overlegne realismen i de nye omgivelsene i Onomachi, en vakker, rolig havneby i Hiroshima-prefekturen, til den nyeste utviklingen av Kamurocho i Tokyo er Yakuza 6 den ultimate versjonen av spillseriens blanding av en hardbarket krimfortelling, actionfylte kamper, og alle syndene og underholdningen lokalbefolkningen har å by på. "Dragon Engine" entrer scenen:

Utforsk Yakuza-verdenen som aldri før. Yakuza 6 er den første Yakuza-tittelen for nåværende spillkonsollgenerasjon som er bygget for PS4 fra første stund, og leverer Japans kriminelle miljø i detaljert grafikk, med livaktige animasjoner, ny fysikkmotor, interaktive butikker, sømløse overganger, og mye mer.

Utforsk det gjenoppståtte Kamurocho og vakre Onomichi: Apropros Dragon Engine - de hypnotiske lysene, opportunistiske innbyggerne og den hedonistiske underholdningen i Kamurocho ser bedre ut enn noensinne.

Forbedrede minispill som karaoke, baseball batting-sentre, darts, hostessklubber, og SEGA-spillsenteret, som alle er strømlinjeformet for maksimal nytelse.

I tillegg kommer også nye elementer som RIZAP treningssenter, Kattekafeen og Clan Creator, som gir et perfekt avbrekk etter en lang kveld full av slåsskamper. Japanske stemmer for alle karakterer:

For første gang i seriens historie er hver eneste replikk og hvert eneste stykke dialog spilt inn med japanske stemmer.

Let the Bodies Hit the Floor: Kiryu er i Yakuza 6 en 100%, vaskekte kjeltring - en herdet veteran i gateslåsskamper.

Til tross for at han bare bruker én kampstil denne gangen, kan du banne på at Kiryu slår som en stridsvogn.

Knusende kombinasjoner og beinbrekkende Heat Action er tilbake, men nå kan Dragen fra Dojima fylle opp en måler for å sette i gang Extreme Heat Mode.

Når denne modusen er aktivert, gløder Kiryu blått og setter i gang ødeleggende kombinasjoner med knyttnevene eller et hvilket som helst redskap i nærheten.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 17/4-2018
Sjanger Eventyr
Utgiver Sega
PEGI merking 18+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews