Battlefield 1 Revolution Edition XB1

Strategi

Battlefield 1 Revolution Edition XB1

Førpris: kr 495,00

Kampanjepris: kr 95,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Battlefield 1 Revolution Edition XB1

 

Bli med i et sterkt Battlefield-nettsamfunn og hopp inn i storslåtte slag fra første verdenskrig i dette kritikerroste førstepersons skytespillet. Battlefield™ 1 Revolution er den mest komplette pakken:

 • Grunnspillet Battlefield 1
  o Delta i starten på altomfattende krig i Battlefield 1. Utforsk en verden i krig med en eventyrlig kampanje eller bli med i storslagne lagbaserte flerspillerkamper for opptil 64 spillere. Kjemp som infanterist eller ta kontrollen over fantastiske fremkomstmidler på land, til sjøs og i luften. Og tilpass spillestilen til de mest dynamiske kampene i Battlefields historie.
 • Battlefield 1 Premium Pass*
  o Fire tematiserte digitale utvidelsespakker med nye flerspillerkart, nye våpen med mer. To ukers tidlig tilgang til utvidelser som ikke er lansert ennå.
  ? Battlefield 1 They Shall Not Pass: De steinharde veteranene fra de franske styrkene tar opp kampen med et brutalt forsvar av hjemlandet sitt.
  ? Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Dra til første verdenskrigs største frontlinje med de russiske styrkene i den iskalde vinteren.
  ? Battlefield 1 Turning Tides: Delta i første verdenskrigs amfibe krigføring.
  ? Battlefield 1 Apocalypse: Gi alt du har i de mest intense kampene fra krigens mest ekstreme tid.
  o Inneholder også:
  ? 14 Battlefield 1 Superior Battlepacks med våpenskin som skiller seg ut. Leveres månedlig fra og med november 2016. Når du blir Premium Pass-medlem, får du også alle Battlepacks som allerede er gitt ut siden november 2016.
  ? 14 unike ID-merker deles ut i løpet av Battlefield 1 Premium Pass-perioden.
  ? Prioritet i serverkøer.
 • Ytterligere innhold
  o Red Baron-pakken, Lawrence of Arabia-pakken og Hellfighter-pakken – med temavåpen, fremkomstmidler og emblemer basert på berømte helter og enheter.
  o Nytt utseende på behemoths – de største fremkomstmidlene i Battlefield 1.
  o Fem Battlefield 1 Battlepacks med våpenskin som skiller seg ut.

 

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 22/8-2017
Sjanger Strategi
Utgiver EA
PEGI merking 18+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews