Wario Ware Gold 3DS

Strategi

Wario Ware Gold 3DS

Detaljer

Wario Ware Gold 3DS

 

Den hektiske WarioWare-serien er tilbake, og for første gang på Nintendo 3DS!

Trykk på knapper, vend på konsollen og blås inn i mikrofonen gjennom 300 helsprø minispill – både klassikere og nykommere - i det største WarioWare-spillet hittil.

For aller første gang snakker også karakterene i spillet.

Prøv noen av Warios favoritt-mikrospill allerede nå ved å laste ned en gratis demoversjon fra Nintendo eShop!

WarioWare Gold introduserer en helt ny, stemmelagt historie* med en usedvanlig rapete Wario, så vel som et stjernegalleri av skrullete karakterer.

Etter en lang dag på skattejakt i Luxeville – med funn av verdifulle gjenstander underveis – stikker Wario hjem for å spille videospill og spise mat, men til Warios store forskrekkelse oppdager han at han er tom for penger! Etter å ha sett en nyhetssending om et bestselgende videospill, bestemmer han seg imidlertid for å prøve lykken og overtaler noen gamle venner til å lage et spill for ham, slik at han kan være vert for de lukrative «Wario Bowl»-lekene i Diamond City.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 27/7-2018
Sjanger Strategi
Utgiver Bergsala
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews