V-Rally 4 PS4

Bil

V-Rally 4 PS4
kr 595,00

Lagerstatus:
Ikke på lager

ELLER

Detaljer

V-Rally 4 PS4


Et legendarisk off-road racingspill er tilbake!

Kos deg med en ekstrem opplevelse og bli ekspert på en krevende simulasjon.

Prøv deg på rally, drifting, buggyer og hillclimbing, og legg ut på en spektakulær reise over alle kontinentene.
 Dominer på farlige veier, i krevende omgivelser og kjøreforhold, i en konstant anstrengelse for å oppnå større fart mens adrenalinet skjerper refleksene dine.

Sett deg bak rattet på de mest legendariske offroadkjøretøyene i hver kategori og prøv de vanskeligste banene i utrolige omgivelser.


- Rally: Fra Kenya til Sequoia Park, dominer de vanskelige rutene, ofte under ekstreme forhold, bak rattet på moderne og historiske kjøretøy.
- V-Rally Cross: Intense løp på grus og asfalt.
- Extreme-Khana: Drifting, presisjon og fart, med feller spredt på veien som setter dine showman-ferdigheter på prøve!
- Buggy: Bli ekspert til å kjøre gjennom kupert terreng, utvikle refleksene og lær å kjenne fysikken som avgjør i disse intense løpene.
- Hillclimb: Nå toppen bak rattet på disse kraftige monstrene.


 Over 50 bilmodeller, inkludert de mest berømte i rally og ekstremmotorsport. Prøvekjør, oppgrader, tilpass og aller viktigst: Lær bilen å kjenne!
 V-Rally 4 har alt det siste innen fysikk og grafikkutvikling fra KT Engine, og ble utviklet av Kylotonn Racing Games, et studio som spesialiserer seg på racingsimulasjon.
 Reisen er ikke verdt noe hvis den ikke deles med noen, og V-Rally 4 har en karrieremodus og en innovativ nettspillmodus som gir en helt ny spillopplevelse."

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 28/9-2018
Sjanger Bil
Utgiver Bigben
PEGI merking 3+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews