Fire Emblem Echoes SE 3DS

Strategi

Fire Emblem Echoes SE 3DS

Førpris: kr 995,00

Kampanjepris: kr 395,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia Special Edition 3DS
 
 
Inneholder Celica og Alm amiiboene.
 
Artbook
 
Musikk CD pluss mye mer.
 
Endelig får du muligheten til å nyte dette klassiske spillet i en ny og moderne form.

I 1992 ble det andre spillet i Fire Emblem-serien, Fire Emblem Gaiden, lansert i Japan. Nå, for aller første gang, vil fans utenfor Japan få en smak av dette klassiske spillet på Nintendo 3DS-familiens konsoller. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia henter inspirasjon fra originalspillet fra 1992, men har blitt gjenskapt i en helt ny drakt. Spillet vil by på en mye mer omfattende opplevelse med blant annet nytt stemmeskuespill og vakre filmsekvenser. 

I dette spillet kontrollerer du to ulike hærer, ledet av Alm og Celia, som har som mål å forene det krigsherjede landet Valentia. Akkurat som i tidligere spill i serien er taktikk og valg av krigere før kamper svært viktig, men Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia gjenskaper klassisk Fire Emblem-gameplay med en moderne vri ved å legge til utforsking av huler som kryr av fiender.

Spillet har en Classic Mode hvor dine krigere kan bli så skadet at de fjernes permanent fra kamper. Om du ikke ønsker å bruke denne spillmodusen kan du velge Casual Mode hvor falne krigere kan vende tilbake etter et slag.

Følg den spennende handlingen hvor Alm og Celica spiller hovedrollene. Rekrutter nye helter og beseir fiender for å få vite mer om Alm og Celica. Spillet inneholder vakre, animerte filmsekvenser og stemmeskuespill som forsterker spillets handling betydelig.

Utforsk spillets steder i 3D. Det finnes mange hemmeligheter å oppdage. På slutten av visse baner finner du Milas statue, som kan brukes til å oppgradere eller endre karakterenes klasser.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 19/5-2017
Sjanger Strategi
Utgiver Nintendo
PEGI merking 12+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews