Ni No Kuni 2 Revenant Kingdom PS4

Rollespill

Ni No Kuni 2 Revenant Kingdom PS4

Førpris: kr 495,00

Kampanjepris: kr 195,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Ni No Kuni 2 Revenant Kingdom PS4

 

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom er oppfølgingen av den kritikerroste

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, skapt av utvikleren Level-5 i samarbeid med Studio Ghiblis veteran-animatør Yoshiyuki Momose.

Etter at et kupp presset King Evan og hans kattefolk inn i eksil, må han nå trekke frem sin støtte fra venner og den mysteriøse kraften Higgledies for å danne et nytt kongerike og atter en gang forene verdenen.

Reis til riket Ding Dong Dell, et velstående kongerike hvor - under varsom regjering av en kongegutt - katter, mus og mennesker lever side om side i perfekt harmoni. Derimot, etter ondskapsfulle styrker går mot han og utviser han fra sitt eget kongerike, faller verdenen inn i en farefull tid.

Bare med hjelp fra hans betrodde kompanjonger og kraften fra mysteriøse vesener, kjent som Higgledies, kan Evan møte de farefulle kampene som ligger foran han.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 23/3-2018
Sjanger Rollespill
Utgiver Namco Bandai
PEGI merking 12+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews