Dual Shock Kontroll Blå v2 PS4

Konsoller og tilbehør

Dual Shock Kontroll Blå v2 PS4
kr 545,00

Lagerstatus:
Ikke på lager

ELLER

Detaljer

Dual Shock Kontroll Blå v2 PS4

 

Vår mest komfortable og intuitive kontroller noensinne.

Nå enda bedre.

En revolusjon i hendene dine

Ta kontroll over en ny generasjon spilling med en redesignet trådløs DUALSHOCK 4-kontroller som gir deg presisjonsspilling.

Dette den mest ergonomiske og intuitive måten å spille på noensinne med en ny styreplate som synliggjør lyslisten ovenfra.

Enheten har også en stilig matt overflate. SHARE-knapp T

a opp og vis frem de beste øyeblikkene dine med et knappetrykk.

Last opp spillvideoer og skjermbilder direkte fra PS4-systemet, eller direktestream spillingen din – alt dette kan gjøres uten å forstyrre spillprogresjonen din.

Få enda bedre kontroll med den innebygde styreplaten som nå viser den unike lyslisten, noe som gir spillingen en ekstra dimensjon.

Forbedrede analoge spaker og brytere

Få overtaket med en mye bedre følelse av kontroll i spillene.

Se enda mer av spillene dine med den integrerte lyslisten som lyser i forskjellige farger avhengig av hva som skjer i spillet – nå er den synlig på styreplaten.

Innebygd høyttaler Gi liv til spillene dine, og hør hver detalj med lydeffekter som kommer direkte fra den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren. Kontakt for stereohodesett

Lytt til spillene dine, og hør hvert smell og hvert skudd med en integrert 3,5 mm lydkontakt til hodesettet ditt.

Spill med et svært følsomt innebygd akselerometer og gyroskop som registrerer hver bevegelse og hver rotasjon til den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren.

Lad kontrolleren fra en USB-port, og overfør data via USB-kabelen.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 9/12-2016
Sjanger Konsoller og tilbehør
Utgiver Sony
PEGI merking Nei

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews