Paper Mario Color Splash Wii U

Eventyr

Paper Mario Color Splash Wii U

Førpris: kr 495,00

Kampanjepris: kr 295,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Paper Mario Color Splash Wii U

 

Mystiske saker er på gang på Prism Island, og kun Paper Mario kan løse problemet ved å gjenopprette øyas forsvinnende farger med sin nye Paint Hammer og de mektige Battle Cards i ermet.

Disse ferske lagene med strategi, sammen med det actionfylte eventyrgameplayet som serien er kjent for, gjør dette til et av de mest fargerike Paper Mario-actioneventyrene noensinne.

Paint Hammer lar Mario gjenopprette fargene som har blitt stjålet fra Prism Island; farg fargeløse områder for å løse puslespill og lete etter spor, eller redd Toads som har mistet fargene sine!

Det nye Battle Card-systemet lar deg bruke de mektige kortene på finurlige måter i løpet av puslespillbaserte kamper for å beseire fiender, påkalle objekter med Things-kort eller bruke Enemy-kort til å rope på allierte.

Du kan også nappe ut deler fra miljøene med den nye Cutout-funksjonen for å overkomme hindre.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 7/10-2016
Sjanger Eventyr
Utgiver Nintendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews