Kirby and the Rainbow Paintbrush Wii U

Eventyr

Kirby and the Rainbow Paintbrush Wii U
kr 375,00

Lagerstatus:
Ikke på lager

ELLER

Detaljer

Kirby and the Rainbow Paintbrush Wii U

 

Kirby and the Rainbow Paintbrush er et vakkert og koselig spill som kan spilles med flere spillere.

Både Kirby og verdenen i spillet ser ut til å være laget utelukkende av leire i ulike farger, så her vil du se Kirby på en helt ny måte.

I dette eventyret har Kirbys drømmeland mistet all farge, og det er nå opp til Kirby å få tilbake alle fargene ved å besøke syv planeter, beseire fiender og løse gåter.

Kirby and the Rainbow Paintbrush kan nytes sammen med familie og venner da opp til fire spillere kan spille samtidig.

Det er dessuten svært enkelt å legge til en ny spiller når som helst under spillingen.

Spilleren som inntar rollen som Kirby tegner regnbuefargede leiretau på Wii U GamePad, mens de andre spillerne bruker Wii Remote-kontrollere for å spille med Waddle Dee-figurer som hjelper Kirby på ulike måter.

I flerspillermodiet er målet først og fremst å hjelpe hverandre, men samtidig gjelder det å samle flest stjerner, noe som sikkert vil vekke konkurranseinstinktet hos mange spillere.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 8/5-2015
Sjanger Eventyr
Utgiver Nintendo
PEGI merking 3+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews