Ultra StreetFighter II: The Final Challengers for Switch

Strategi

Ultra StreetFighter II: The Final Challengers for Switch

Førpris: kr 345,00

Kampanjepris: kr 195,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Ultra StreetFighter II: The Final Challengers for Switch 

 

Kjemp med eller mot venner for heder og ære! Takket være Nintendo Switch kan du ta med deg dette spillet hvor som helst og utfordre hvem som helst ved å gi dem en Joy-Con. 17 klassiske karakterer vender tilbake og nye, kraftige karakterer som Violent Ken og Evil Ryu slår seg med på moroa. Violent Ken, som har blitt hjernevasket av M. Bison, og Evil Ryu, den formen som Ryu har etter å ha blitt et offer for mørke krefter, passer perfekt for alle som liker en aggressiv spillestil.

 

Nybegynnere kan velge mellom kontrollmuligheten Lite eller Pro. Fordelen med Lite er at den lar spillere utføre spesialangrep og superkombinasjoner bare ved å berøre pekeskjermen eller trykke på én knapp. Ultra Street Fighter II: The Final Challengers støtter selvsagt håndkontrolleren Nintendo Switch Pro Controller.

Om du vil ha en skikkelig stilig karakter å spille med kan du style den med Colour Editor. Det finnes også en replay-funksjon, som gjør at du kan gjenoppleve heftige kombinasjoner. Om du har litt tid til overs kan du også ta en titt på spillets galleri som inneholder over 1400 detaljerte illustrasjoner fra Street Fighter-spillserien, hentet fra Street Fighter Artworks: Supremacy-boken.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 26. mai 2017
Sjanger Strategi
Utgiver Capcom
PEGI merking 12+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews