Dragon Quest Builders Switch

Simulator,Strategi

Dragon Quest Builders Switch

Førpris: kr 495,00

Kampanjepris: kr 395,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Dragon Quest Builders Switch

 

Dette populære fantasyspillet, som er en stor hit i Japan, kombinerer byggemoro med en overordnet historie og kampene til et actionrollespill.
Bygg for moro! Bygg for eventyr! Bygg for å redde verden!

Utforsk en verden lagd av blokker mens du samler ressurser, lager unike gjenstander og bygger for å beseire den onde Dragonlord i Dragon Quest Builders til Nintendo Switch!
Skap en ny verden når som helst, hvor som helst

Takket være Nintendo Switch kan du ta eventyret med deg hvor du vil! Dessuten vil en Nintendo Switch-eksklusiv Great Sabrecub øke hastigheten din og gi deg spesielle materialer når du beseirer fiender.
En verden i kaos!

For mange generasjoner siden ble riket Alefgard kastet ned i mørket da helten som var utvalgt til å drepe den grusomme og forræderske Dragonlord, herskeren over alle monstre, i stedet falt i hans felle!

Gjennom de onde kreftene til kongen av mørket, ble menneskeheten spredt for alle vinder og røvet for kraften til å bygge. Til og med selve ideen om kreativitet ble forvandlet til en legende, og folket i Alefgard vandrer i ruinene av det som tidligere var deres hjem.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 9/2-2018
Sjanger Simulator, Strategi
Utgiver Square Enix
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews