Pokémon Let's Go! Pikachu + Pokéball Plus

Eventyr,Strategi,Rollespill

Pokémon Let's Go! Pikachu + Pokéball Plus
kr 985,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Pokémon Let's Go! Pikachu + Pokéball Plus

 

Denne pakken inneholder et nytt, spennende Pokémon-RPG til Nintendo Switch og en Poké Ball Plus.

Pokémon: Let's Go, Pikachu! vil gi deg følelsen av et klassisk Pokémon-rollespill på Nintendo Switch med HD-grafikk og et gameplay som både passer til erfarne trenere og nykommere.

Denne gangen kan også to spillere spille samtidig, slik at du kan dele opplevelsene med en venn!

Det finnes en dyp forbindelse mellom de to spillene, Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee!, og Pokémon GO - noe som helt sikkert vil glede Pokémon GO-fans.

Fang Pokémon som aldri før!

Poké Ball Plus er et Poké Ball-formet tilbehør som kan brukes til å spille Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee istedenfor Joy-Con-kontrollerne !

Du vil kunne kaste poké-baller i spillet ved å bevege håndleddet ditt, og kjenne en bevegelse inne i enheten når du fanger Pokémon i spillene.

I tillegg til å ha bevegelseskontroll, lyser kontrolleren opp i ulike farger, vibrerer og spiller lyder.

Men ikke nok med det! Poké Ball Plus inkluderer mytiske Pokémon Mew!

Med Poké Ball Plus kan du også ta en av dine favoritt-Pokémon fra spillene med på en spasertur når du er ute på farten i virkeligheten, samt få ulike belønninger når du returnerer Pokémon-karakteren til Nintendo Switch-spillene.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 16/11-2018
Sjanger Eventyr, Strategi, Rollespill
Utgiver Nontendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews