Mario Kart 8 De Luxe Switch

Bil,Familie

Mario Kart 8 De Luxe Switch
kr 495,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Mario Kart 8 De Luxe Switch

 

Nyt den ultimate versjonen av Mario Kart 8 når som helst og hvor som helst, også med opptil 8 venner via lokal flerspiller!

 

Alle favorittbanene og karakterene fra Wii U-versjonen vender tilbake, inkludert alt nedlastbart innhold.

Sammenlagt finnes det 48 baner allerede fra start.

Dessuten dukker det opp nye karakterer som Inkling Boy og Inkling Girl fra Splatoon samt King Boo, Dry Bones og Bowser Jr., noe som innebærer at du kan velge mellom 42 sjåfører.

I tillegg har Battle Mode blitt gjenskapt og inkluderer Balloon Battle og Bob-omb Blast med helt nye baner som Urchin Underpass og Battle Stadium, samt tilbakevendende klassikere som (GCN) Luigi’s Mansion og (SNES) Battle Course 1.

Spillere kan nå holde to gjenstander samtidig, inkludert gjenstander fra tidligere Mario Kart-spill slik som Boo, som stjeler gjenstander, og Feather, som gir deg høyere hopp i Battle Mode.

Spillere kan også velge å bruke den nye Smart Steering-funksjonen som gjør det enklere for nybegynnere og barn å holde seg på banen, selv i 200cc.

I TV Mode kan du spille i opptil 1080p.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 28/4-2017
Sjanger Bil, Familie
Utgiver Nintendo
PEGI merking 3+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews