Nintendo Pokeball Plus

Konsoller og tilbehør

Nintendo Pokeball Plus

Førpris: kr 595,00

Kampanjepris: kr 495,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Nintendo Pokeball Plus

 

Poké Ball Plus er et Poké Ball-formet tilbehør som kan brukesi Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee istedenfor Joy-Con-kontrollerne !

Du vil kunne kaste poké-baller i spillet ved å bevege håndleddet ditt, og kjenne en bevegelse inne i enheten når du fanger Pokémon i spillene.

I tillegg til å ha bevegelseskontroll, lyser kontrolleren opp i ulike farger, vibrerer og spiller lyder.

Med Poké Ball Plus kan du også ta en av dine favoritt-Pokémon fra spillene med på en spasertur når du er ute på farten i virkeligheten, samt få ulike belønninger når du returnerer Pokémon-karakteren til Nintendo Switch-spillene.

Med Poké Ball™ Plus kan du ta med deg Pokémon-eventyret i den virkelige verden med et tilbehør som får plass i håndflaten din.

Poké Ball Plus fungerer som en Joy-Con™-kontroller med spillene Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! for Nintendo Switch™. Beveg deg, kjemp, naviger menyer – du kan gjøre alt med din Poké Ball Plus.

Fang Pokémon
Poké Ball Plus har alternativer for bevegelseskontroll, slik at når en vill Pokémon dukker opp, kan du gjøre klar en Poké Ball og prøve å fange Pokémon ved å bevege Poké Ball Plus som om du kaster den.

Lys, lyd, handling!
Når du fanger en Pokémon, vil Poké Ball Plus lyse opp og vibrere i hånden din, og du vil høre Pokémon gi fra seg sitt unike skrik – du vil komme til å tro at det virkelig er en Pokémon inni den!

Ta din Pokémon med deg uansett hvor du går
Ta Pokémon med på en spasertur i din Poké Ball Plus ute i den virkelige verden.

Når du er ute og farter, kan du forsiktig riste på Poké Ball Plus og Pokémon vil lage en lyd fra innsiden* og Poké Ball Plus vil vibrere.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 16/11-2018
Sjanger Konsoller og tilbehør
Utgiver nintendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews