Nintendo Labo Vehicle Kit Switch

Eventyr,Familie,Konsoller og tilbehør

Nintendo Labo Vehicle Kit Switch
kr 645,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Nintendo Labo Vehicle Kit Switch

 

Kjør, dykk og fly med det nye Nintendo Labo: Vehicle Kit

I tillegg til en bil, en u-båt og et fly, så inkluderer settet også en pedal og to nøkler med mer.

Sett en av nøklene i et av kjøretøyene for å oppdage artige spill og aktiviteter. Å bytte kjøretøy under eventyrets gang er veldig lett; du bare flytter nøklene mellom de ulike låsene. Alle disse sakene som du bygger kalles for Toy-Con, og du kan gjøre utrolig mye med dem.

Nintendo Labo: Vehicle Kit er perfekt både for familier og venner som vil skape, spille og oppdage sammen! I Nintendo Labo: Vehicle Kit går det an å race, bygge biler som kan kjempe mot hverandre og du kan til og med oppdage en mystisk verden.

Hvert kjøretøy styres på ulike måter og har spesielle egenskaper. Med u-båten kan du for eksempel skyte ut en gripeklo ved å trykke på en knapp. Med den andre nøkkelen kan spillere til og med invitere en medfører eller medpilot.

Mulighetene med Nintendo Labo: Vehicle Kit blir enda større takket være det som kalles for Toy-Con Garage, et interaktivt program som er inkludert i alle Nintendo Labo-produkter. Med hjelp av dette programmet oppfordres du til å skape og eksperimentere med de Toy-Con du har bygget.

Prøv å kombinere ulike Toy-Con og oppdag hva som kan skje!

Dekorer også dine Toy-Con og gi dem et personlig preg.

Bortsett Nintendo Switch og Joy-Con inkluderer settet alt som trengs for å komme igang, og du trenger verken lim eller saks for å sette sammen innholdet i settet.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 14/9-2018
Sjanger Eventyr, Familie, Konsoller og tilbehør
Utgiver Nintendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews