The Legend of Zelda Tri Force Heroes 3DS

Eventyr,Strategi,Familie

The Legend of Zelda Tri Force Heroes 3DS
kr 285,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

The Legend of Zelda Tri Force Heroes 3DS

 

Den visuelle stilen til det kritikerroste The Legend of Zelda: A Link Between Worlds vender tilbake med et nytt eventyr.

På denne reisen slår tre spillere seg sammen - hver som Link - og må samarbeide for å komme seg gjennom oppfinnsomme grotter og bekjempe finurlige bosser. Med den nye totem-mekanikken kan tre spillere stå oppå hverandre for å nå høye steder og løse puslespill.

Samle gjenstander for å lage stilige kostymer som gir Link nye ferdigheter eller styrker.

Alle de tre spillerne deler samme helsemåler, så samarbeid og planlegging er nøkkelen for å beseire fiender og løse puslespillene i hver grotte som er inndelt i fire hovedområder.

Det er også mulig å spille gjennom eventyret alene

To papirdukker hjelper deg å fullføre laget og gå opp mot grottenes utfordringer.

Når du spiller med venner i flerspillermodusen via lokal, online eller Download Play kan dere velge mellom en rekke småbilder for å kommunisere med hverandre.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 23/10-2015
Sjanger Eventyr, Strategi, Familie
Utgiver Nintendo
PEGI merking 12+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews