StarFox 64 3DS Select

Eventyr

StarFox 64 3DS Select

Førpris: kr 195,00

Kampanjepris: kr 95,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

StarFox 64 3DS Select

 

Star Fox 64, eller Lylat Wars som vi kjenner det her i det kalde nord, har reist mange år fram i tid og tilbyr på nytt det fantastiske eventyret fra Nintendo 64-tiden.

Star Fox-teamet vender triumferende tilbake til et av deres største oppdrag med gjenskapelsen av Star Fox 64 i full 3D.

Du inviteres til å ta på deg rollen som den legendariske Fox McCloud, og må lede en fryktløs skvadron med jagerfly i voldsomme luftkamper for å bekjempe de onde kreftene til Andross og redde galaksen fra total ødeleggelse.

Den rike 3D-grafikken tilfører en bemerkelsesverdig følelse av dybde, avstand og posisjon når du unnviker meteorer og sprenger fiendtlige jagerfly til himmels!

En komplett grafisk oppdatering tar Nintendo-klassikeren inn i en ny epoke av håndholdt 3D-moro.

Hele Star Fox-universet sprer seg realistisk ut i dybden på Nintendo 3DS-skjermen mens 3D-grafikken gir deg bedre oversikt over avstand og posisjonering.

Dette gjør spillet mer letthåndterlig og intuitivt, noe som lar deg vie all oppmerksomhet til handlingen.

Star Fox 64 3D utnytter også begge skjermene til Nintendo 3DS-konsollen hvor den øverste viser selve spillet i 3D, mens den nederste viser de forskjellige karakterene og dialogen deres.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 9/9-2011
Sjanger Eventyr
Utgiver Nintendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews