Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy

Eventyr

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy

Førpris: kr 345,00

Kampanjepris: kr 145,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy 3DS

 

Et helt nytt eventyr fylt med gåter, mysterier og humor introduserer Katrielle Layton, datteren til den berømte professoren, og hennes firbente følgesvenn, Sherl.

Å løse mysterier ligger i familien! I LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy er Professor Layton savnet og vi blir kjent med datteren Katrielle.

Dette spillet inneholder flere oppgaver enn noen av de andre spillene i serien så langt, og du vil dessuten kunne laste ned bonusspill hver dag i ett år, fra og med lanseringsdagen.

Du kommer med andre ord til å få nok av utfordringer å bryne deg på med LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy.

Handlingen i spillet begynner med at Katrielle etablerer sitt eget detektivbyrå i Chancer Lane, fast bestemt på å bevise evnene sine og med håp om å finne flere ledetråder i jakten på sin savnede far.

Til sin hjelp har hun en sykkel som tar henne rundt omkring i Londons gater, hvor hun løser uforklarlige saker som til slutt leder henne til oppdagelsen av en mystisk sammensvergelse kalt «The Millionaires’ Conspiracy».

Helt alene er hun imidlertid ikke – en ung student ved navn Ernest Greeves slutter seg raskt til byrået som hennes assistent, og teamet vokser raskt til tre når Sherl, en snakkende hund, blir Katrielles første klient og etter hvert en trofast følgesvenn.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 6/10-2017
Sjanger Eventyr
Utgiver Nintendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews