Pokemon Super Mystery Dungeon 3DS

Rollespill

Pokemon Super Mystery Dungeon 3DS
kr 345,00

Lagerstatus:
Ikke på lager

ELLER

Detaljer

Pokemon Super Mystery Dungeon 3DS

 

I Pokémon Mystery Dungeon-spillene skjer hver manøver en etter en: når du beveger deg en rute, bruker en gjenstand eller angriper, så vil alle andre Pokémon gjøre sine egne handlinger på omgang.

Dersom du ikke beveger deg, så vil heller ingen andre gjøre det, og nøkkelen er å gå forsiktig og tenke nøye over hver manøver og forberede seg til kamp når som helst! Bruk dine rundebaserte strategier i kamp og kombiner angrep i en allianse hvor tre av dine Pokémon angriper samme vanskelige Pokémon samtidig i én runde!

En nyhet i dette spillet er introduksjonen av Connection Orb, et gigantisk, galakse-lignende kart som setter deg i kontakt med andre Pokémon og deler ut nye oppdrag som du kan fullføre.

Denne nye funksjonen gjør det mye lettere å finne og komme i kontakt med andre Pokémon, og så snart du har blitt venn med nye Pokémon vil de slå seg sammen med deg i kamper for å slippe løs spektakulære angrepskombinasjoner som ofte kan utgjøre forskjellen mellom seier og nederlag

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 19/2-2016
Sjanger Rollespill
Utgiver Nintendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews