Monster Hunter Generations 3DS

Rollespill

Monster Hunter Generations 3DS
kr 395,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Monster Hunter Generations 3DS

 

For første gang i Monster Hunter-historien vil du nå ha muligheten til å endre spillestilen med Hunter Styles og utstyre deg med unike spesialferdigheter kalt Hunter Arts

. Med Hunter Styles kan du nå fintilpasse jegeren din alt ettersom hvordan du ønsker å spille ved å velge blant fire veldig forskjellige spillestiler.

Om det så er et fokus på å klatre opp på monstrene med Aerial Style eller maksimere Hunter Arts-ferdighetene som kan utstyres med Striker Style, så finnes det en spillestil for enhver smak.

Monster Hunter Generations tilbyr spillere den største tilpasningsfriheten hittil i serien.

Nye gameplaymekanikker, slik som individuelle Hunter Styles og fantastiske Hunter Arts kombinert med den helt nye Prowler-modusen, er bare noen av nyhetene i det seneste spillet i serien som allerede har solgt over 36 millioner eksemplarer verden over.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 15/7-2016
Sjanger Rollespill
Utgiver Nintendo
PEGI merking 12+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews