Monster Hunter 4 Ultimate 3DS

Eventyr

Monster Hunter 4 Ultimate 3DS
kr 395,00

Lagerstatus:
Ikke på lager

ELLER

Detaljer

Monster Hunter 4 Ultimate 3DS

 

Midlertidlig utsolgt.

Neste levering er forventet 6 Mai

Monster Hunter 4 Ultimate er det nyeste spillet i den populære Monster Hunter-serien, som har solgt over 28 millioner spill verden over.

I Monster Hunter 4 Ultimate inntar du rollen som en jeger og blir med på en omreisende karavan for å utforske nye land og byer på veien.

Dette storslagne eventyret byr på hundrevis av oppdrag og en rekke ekstraordinære vesener som gir deg verdifulle ressurser, som kan brukes til våpen og utstyr.

Monster Hunter 4 Ultimate representerer det største spranget fremover i serien noensinne med mer nytt innhold og flere spennende funksjoner enn tidligere.

For første gang i Monster Hunter-serien for håndholdte konsoller kan du nå også slå deg sammen med venner online via Nintendo Network, så vel som lokalt.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 2015-04-01
Sjanger Eventyr
Utgiver Nintendo Capcom
PEGI merking 12+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews