Metroid Prime Federation Force 3DS

Eventyr

Metroid Prime Federation Force 3DS
kr 345,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Metroid Prime Federation Force 3DS

 

Det er ikke fred i galaksen.

Selv etter ødeleggelsen av Phazon og den korrupte planeten Phaaze henger fremdeles Space Pirate-trusselen igjen.

Som en rekrutt i Federation Force, en enhet opprettet av Galactic Federation som kun aksepterer de beste av de beste, er det din plikt å utslette Space Pirate-trusselen. Hopp inn i en spesialisert kamprustning, kalt en Mech, og dra til det øde Bermuda-systemet for å undersøke rapporter om mystisk aktivitet og bruk den trofaste håndkanonen din til å utslette fiender som står i din vei!

Land på fiendlige verdener og infiltrer fiendeinfiserte baser, løs miljøbaserte puslespill og bekjemp fryktelige romvesen i alle former og fasonger i objektivbaserte oppdrag.

Trå varsom som en ensom ulv eller bli med et lag bestående av opp til fire spillere, lokalt eller online, for å bekjempe Space Pirates!

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 2/9-2016
Sjanger Eventyr
Utgiver Nintendo
PEGI merking 12+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews