Mario Party Star Rush 3DS

Strategi,Familie

Mario Party Star Rush 3DS
kr 345,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Mario Party Star Rush 3DS

 

Slå deg sammen med Mario, Peach, Donkey Kong og andre i det mest perfekte, håndholdte Mario Party-spillet hittil. Opp til fire spillere kan spille samtidig og fritt utforske forskjellige verdener mens du kontrollerer din Toad gjennom spillbrett og rekrutterer allierte fra Mushroom Kingdom. Spillet bryter fra den rundebaserte tradisjonen med at alle spillerne planlegger sin strategi, ruller terningen og beveger seg... samtidig! Slå deg sammen med venner i den virkelige verden for å konkurrere eller samarbeide for å beseire bosser på hvert spillbrett.

Rekrutter karakterer som Toadette, Rosalina og Wario som blir med på laget ditt og hjelper deg i Toad Scramble. Velg mellom en rekke spillbrett i forskjellige verdener, hvert med finurlige bosskamper hvor opp til fire spillere samtidig kan kaste terninger og bevege seg fritt. Flerspiller fungerer både lokalt hvor hver spiller har et eksemplar av spillet eller via Download Play.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 7/10-2016
Sjanger Strategi, Familie
Utgiver Nintendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews