Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King 3DS

Eventyr,Rollespill

Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King 3DS
kr 345,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King 3DS

 

DQ 8 Journey of the Cursed King, en håndholdt gjenfortelling av det klassiske rollespillet som introduserte DRAGON QUEST-serien i Europa, 

vender tilbake med to nye, spillbare karakterer, flere sideoppdrag og muligheten til å kunne kjempe mot monstre på farten.

Eventyret begynner når spøkefuglen Dhoulmagus kommer til Castle Trodain og stjeler kongens septer.

Med kraften fra septeret forvandler han kongen til et troll, prinsessen til en hest og slottets øvrige beboere til planter.

Kun en slottsvakt står uskadet igjen etter angrepet, og han sverger at han vil hevne det grufulle angrepet mot kongeriket.

For å lykkes må slottsvakten reise rundt i kongeriket for å rekruttere allierte og planlegge hvordan Dhoulmagus skal beseires.

Uansett om du spiller denne klassikeren for første gang eller ønsker å gjenoppleve eventyret på nytt, så finnes det noe for deg!

Returnerende helter vil blant annet kunne glede seg over å få vite mer om spillets helt og den ondskapsfulle Dhoulmagus.

Det finnes også nye oppdrag, nye steder å besøke og til og med en helt ny, alternativ slutt.

Denne gangen kan spillere dessuten lagre fremgangen sin i spillet når som helst.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 20/1-2017
Sjanger Eventyr, Rollespill
Utgiver Square Enix
PEGI merking 12+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews