Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training

Strategi

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training

Førpris: kr 295,00

Kampanjepris: kr 45,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay Focused

 

Dr. Kawashima er nok en gang ute etter å vri hjernen din.

Teknologien i det tjueførste århundret har tilsynelatende skapt uendelige muligheter for mennesker å holde kontakten, men har mange mennesker i den moderne tidsalder utviklet en informasjonsavhengighet på grunn av denne strømmen med konstant informasjon?

Dr. Kawashima's Devilish Brain Training: Can you stay focused? henvender seg mot dette moderne dilemmaet - eksklusivt på Nintendo 3DS-familiens konsoller.

Spillet er utviklet i samarbeid med nevroforskeren Dr. Ryuta Kawashima, og idéen bak Devilish Brain Training, det tredje spillet i serien som har solgt over 15 millioner eksemplarer i Europa, er å trene hjernen din ved å utføre en rekke utfordrende øvelser.

Øvelsene legger vekt på konsentrasjonsevne og fokuserer på å trene arbeidshukommelsen din, en viktig hjernefunksjon basert på midlertidig lagring av manipulerbar informasjon.

Ved å spille gjennom hver øvelse et par minutter per dag over en periode på flere uker vil du ha tid til å se om du merker forbedringer av fokuset ditt.

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 28/7-2017
Sjanger Strategi
Utgiver Nintendo
PEGI merking 3+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews