Pokemon X for 3DS

Eventyr

Pokemon X for 3DS
kr 345,00

Lagerstatus:
På lager

ELLER

Detaljer

Pokemon X for 3DS

 

 

Når Pokémon-fans begynner det spennende 3D-eventyret sitt i Pokémon X eller Pokémon Y i oktober vil de bli transportert til en helt ny region kalt Kalos.

Kalos er et mystisk sted formet som en stjerne, og i denne regionen vil spillere oppleve vakre skoger, blomstrende byer og helt nye Pokémon.

Senteret i denne sjarmerende regionen er Lumiose City, en storby med et tårn som er satt til å bli en ikonisk struktur i Pokémon X og Pokémon Y.

Mens trenere utforsker Kalos-regionen vil de møte mange nye Pokémon som de kan kjempe mot, fange og registrere i sin Pokédex, for en trener er kun så god som de Pokémon hun eller han blir venn med.

Pokémon X og Pokémon Y introduserer en ny metode for transport, nemlig å ri på den nye Pokémon Gogoat.

Denne store Pokémon-karakteren av typen Grass er en pålitelig måte å reise til visse deler av Lumiose City på.

Denne og de andre splitter nye Pokémon-karakterene som kan fanges i Kalos-regionen vil bli lagt til i Pokédex som, for første gang, vil bli delt inn i tre unike områder innen regionen.

Det finnes utrolig mye å utforske i Kalos-regionen, og mange Pokémon som du kan bli venn med når Pokémon X og Pokémon Y debuterer på verdensbasis i oktober

 

Pokemon Y finner du her!

Tilleggsinformasjon

Utgivelsesdato 2013-10-12
Sjanger Eventyr
Utgiver Nintendo
PEGI merking 7+

Produktomtaler

Vi gjør oppmerksom på at anmeldelser blir publisert med en gang i ditt navn, men kan bli fjernet dersom innholdet er upassende. Du må være innlogget med Facebook, Google+ eller Twitter for å kunne legge inn en anmeldelse. Dette gjør du ved å trykke på et av ikonene på venstre side, der du kan tillate dette.

Reviews